Medische hulp voor Oekraine klik hier
 

White Ribbon Award 2024

We zijn verheugd officieel te kunnen mededelen dat associate professor Dr. Joyce Browne, PhD, Universitair Hoofddocent te Utrecht, geselecteerd is als ontvanger van de prestigieuze White Ribbon-prijs voor 2024.
 
Joyce bestudeert en begeleidt studenten in het UMC Utrecht met studies naar zwangerschappen over de hele wereld.
 
De uitmuntende bijdragen en toewijding van Joyce zijn niet onopgemerkt gebleven, en het is met groot genoegen dat wij haar deze eer betuigen.
 
Haar werk, onderzoek en communicatie over Internationale Geboortezorg hebben een aanzienlijke impact gehad. Wij geloven dat haar inzet voor de moeders, die niet kunnen of hebben kunnen overleven, een voorbeeld is van de geest van de White Ribbon Award.
 
Haar inspanningen in research en onderwijs hebben niet alleen de mensen om haar heen geïnspireerd, maar hebben ook positieve veranderingen, bewustzijn in onze gemeenschap teweeggebracht.
 
(Dit bericht gaat verder onder de video)


 
Namens White Ribbon NL feliciteren wij Joyce van harte. Haar harde werk, passie en niet-aflatende toewijding dienen als inspiratie voor ons allemaal.
 
We kijken ernaar uit om haar de prijs formeel te overhandigen op zaterdag 9 maart op het symposium van White Ribbon. Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze welverdiende eer.
 
White Ribbon Award-jury: Kitty Bloemenkamp, Xiomara Vos, Marianne Sanders.