Medische hulp voor Oekraine klik hier
 

Kom in actie

Word Vriend!

Door (kosteloos) Vriend te worden van White Ribbon NL, spreekt u zich uit voor Veilig Moederschap! Hoe meer Vrienden we hebben, hoe sterker onze boodschap klinkt dat geen vrouw haar leven mag verliezen aan moedersterfte. Word Vriend!

Koop en verkoop of doe cadeau: de Moederkaars!

IMG_9023.JPG

Kom zelf in actie en maak het verschil!

De White Ribbon Alliantie is een zogenaamde ‘grassroot’-organisatie, van onderaf opgebouwd. Dat betekent dat iedereen een bijdrage kan leveren om zwangerschap en bevalling veiliger te maken!

Zou u het leuk vinden om mee te helpen met de organisatie van onze campagnes? Meld u dan aan via [email protected]. Veruit de meeste communicatie verloopt via email en daarnaast komen actieve vrienden van White Ribbon elke twee maanden bijeen.

Geboortekaartje met aandacht voor White Ribbon

Geef uw geboortekaartje iets extra’s mee!

De geboorte van een kindje is een mooi moment om aandacht te vragen voor de situatie van moeders en pasgeborenen in nood. Onlangs werd White Ribbon verrast met een initiatief van een stel kersverse ouders: ze vermeldden onze website op hun (zelfontworpen) kaartje en voegden een White Ribbon pin bij! Deze is zo licht, dat er geen extra portokosten hoefden te worden gemaakt. Een fantastische manier om de boodschap van Veilig Moederschap te verspreiden!

Als u ook lintjes wilt bestellen, klik dan hier

 

Vraag ons om te komen presenteren!

Wij hebben een pakkend verhaal paraat over Veilig Moederschap, ondersteund met mooie foto’s en een indrukwekkende korte film. Wilt u ons als gastspreker bij uw evenement? Neem contact met ons op!

Laat een film zien!

White Ribbon heeft meerdere korte films die zeer geschikt zijn om aandacht te vragen voor Veilig Moederschap. Mooi om te laten zien op uw werk, aan vrienden, op congressen, etc.

ribbon NL.jpg

Draag het witte lintje!

Het witte lintje is hét internationale symbool voor Veilig Moederschap. Door deze te dragen laat u zien dat u moeders wereldwijd een veilige zwangerschap en bevalling wenst. Bestel ze hier voor slechts € 2,00 per stuk!

Bekijk ‘Birth and Death’

‘Birth and Death’ is dé film van White Ribbon die vertelt over moedersterfte en de oplossingen.

Geef onze website door!

Vermeld ónze website op úw website. En op Facebook, Twitter, Linkedin, etc., etc. www.whiteribbon.nl

Volg ons en vul ons aan!

 

Volg ons via Twitter

Volg ons via Facebook