WHITE RIBBON DINER 2019

WHITE RIBBON DINER

Zaterdag 9 maart 2019

Plaats: Eetcafé " THE BASKET "

De Boelelaan 1109 B, 1081 HV Amsterdam

Ontvangst vanaf 16.30 uur

Aanvang 17.00 uur

Lezingen betreffende Moedersterfte

Uitreiking White Ribbon Award

Muzikaal optreden

Gratis parkeren.

Kaarten te reserveren / bestellen

vanaf 2 januari 2019 via info@whiteribbon.nl

€ 50,00 pp per kaart,

studenten € 30,00

 

 

 

Waar mag de White Ribbon banner staan in de maand februari 2019? Welke zaak of praktijk? Neem contact op met White Ribbon NL.

In september en oktober 2018 stond de banner in het Geboorte Collectief, kraamzorgbureau in Amsterdam Zuid-Oost.

In augustus 2018 stond de banner in Verloskundige Praktijk Kraaiennest, Amsterdam Zuid-Oost.

------

 

 

 

 

 
ANBI

Uw bijdrage voor Veilig Moederschap is meer dan welkom!

White Ribbon NL is een stichting die afhankelijk is van particuliere giften. Uw (fiscaal aftrekbare) donatie maakt het voor ons mogelijk om meer mensen te bereiken met onze boodschap dat iedere vrouw Veilig Moederschap verdient!

Uw donatie is meer dan welkom op Triodosrekening NL60TRIO0390460915                                                                    t.n.v. White Ribbon, Amersfoort

White Ribbon NL is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

 

Hoe wordt uw donatie besteed?

Met de giften die we ontvangen, gaan we zuinig om. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap dat iedere vrouw recht heeft op Veilig Moederschap. Hoe meer mensen hiervan weten, hoe meer mensen zélf in actie zullen komen. En hoe meer mensen White Ribbon NL als Vriend steunen, hoe sterker onze stem naar de politiek wordt.

Er is een aantal zaken waar we uw gift niet aan besteden. White Ribbon NL heeft geen pand en wordt volledig door vrijwilligers gerund. De communicatie met onze Vrienden verloopt uitsluitend digitaal. Dit betekent dat onze 'overhead' kosten bijzonder laag zijn!

 
Youbedo.png

Doneren via YouBeDo!

U kunt nu een donatie doen terwijl u via internet boeken bestelt! Als u namelijk via YouBeDo een aankoop doet, kunt u 12% van het aankoopbedrag doneren aan een goed doel naar keuze. U betaalt hier niets extra's voor. White Ribbon NL is ook verbonden aan deze sympatieke website!

Hoe het werkt:

  • Op www.youbedo.com maakt u een keuze uit het zeer ruime aanbod boeken
  • Vervolgens kunt u in het bestelproces een goed doel kiezen
  • White Ribbon staat ook in de lijst
  • U ziet meteen hoeveel YouBeDo doneert aan White Ribbon
  • U betaalt vervolgens via Ideal of acceptgiro
  • En krijgt uw bestelling in 1-2 werkdagen thuis via POST NL
  • White Ribbon krijgt maandelijks de verzamelde donaties gestort
  • U betaalt hier niets extra's voor!
 

Privacy


De Stichting White Ribbon Alliantie hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van onze vrienden. We vinden het belangrijk dat u vertrouwen hebt in hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Graag geven we u hierover duidelijkheid.

Om als vriend te worden genoteerd bij White Ribbon bewaren wij uw NAW-gegevens en eventueel uw beroep op een beveiligde plaats binnen het White Ribbon account. Tevens is er een beveiligd Excel formulier met deze gegevens aangelegd als back-up. Beide alleen toegankelijk voor bestuursleden van de Stichting. Deze gegevens dienen om iedereen bijtijds te informeren betreffende acties en andere zaken. Uw gegevens worden nooit gebruikt voor andere doeleinden dan genoemd, noch aan derden verstrekt.

Op de mail, evenals op de website worden er geen cookies gebruikt.

White Ribbon aanvaardt vervolgens echter geen verantwoordelijkheid voor het actualiteitsgehalte van eenmaal verstrekte persoonsgegevens. Indien mogelijk zal White Ribbon, nadat zij er op attent is gemaakt dat bepaalde op de website en het account verzamelde persoonsgegevens niet langer juist zijn, deze gegevens aanpassen aan de hand van nieuwe gegevens die wij van u, als vriend zijnde, ontvangen.

Het verzoek tot beëindigen van uw relatie met de Stichting voeren we doorgaans per omgaande uit. Na een mailtje met uw verzoek aan info@whiteribbon.nl worden uw gegevens uit het bestand verwijderd.