WHITE RIBBON DINER 2019

Nieuwjaarskaart White ribbon 2019 def.jpg

WHITE RIBBON DINER

Zaterdag 9 maart 2019

Plaats: Eetcafé " THE BASKET "

De Boelelaan 1109 B, 1081 HV Amsterdam

Ontvangst vanaf 16.30 uur

Aanvang 17.00 uur

Lezingen betreffende Moedersterfte

Uitreiking White Ribbon Award

Muzikaal optreden

Gratis parkeren.

Aanmelden:

vanaf 2 januari 2019 via info@whiteribbon.nl

Prijs: € 50,00 per persoon 

€ 30,00 voor studenten

 

 

 

Waar mag de White Ribbon banner staan, er zijn er twee, in de maand februari 2019?   Welke zaak of praktijk? Neem contact op met: info@whiteribbon.nl

In januari 2019: Praktijk GROEI in Amsterdam-West

In december 2018 en januari 2019 staat de banner bij verloskundige praktijk VIDA in  Amsterdam Zuid Oost.

In september en oktober 2018 stond de banner in het Geboorte Collectief, kraamzorgbureau in Amsterdam Zuid-Oost.

In augustus 2018 stond de banner in Verloskundige Praktijk Kraaiennest, Amsterdam Zuid-Oost.

------

 

 

 

 

 
Diner 2017.jpg

Het Zevende White Ribbon diner in Amsterdam.

White Ribbon Award 2017 voor

Gunilla Kleiverda, gynaecoloog

voorzitter Women on Waves tijdens

Zevende White Ribbon diner

In een mooie zaal in De Veranda zagen velen elkaar weer eens en maakten anderen kennis. Dan is het netwerken geblazen en veel te vertellen. Heel blij waren we met de opkomst en de klinkende speeches:

1. Mw Renet van der Waals, werkzaam bij het Ministerie van Buitenlandse zaken, directie Sociale Ontwikkeling , afdeling Gezondheid en Aids. Renet bracht een breed spectrum qua aanpak van vrouwengezondheidszorg en moedigde ons aan met het belangrijke werk door te gaan, zeker en bij uitstek in deze tijd. Een uitmuntende aansporing voor White RibbonNL.
Heel hartelijk dank aan Renet en het ministerie onder leiding van minister Lilianne Ploumen.

2. Mw. Gunilla Kleiverda, White Ribbon vriend van het eerste uur gaf een mooie introductie van het werk van Women on Waves. Uitermate belangrijk op het gebied van awareness en directe hulpverlening op kleine schaal. De vaarten van Women on Waves zet de wereld niet alleen aan het denken, maar ook in vruchtbare beroering!

De White Ribbon award ging deze keer dan ook, hoe kan het anders, naar Gunilla Kleiverda voor haar jarenlange doelgerichte activiteiten voor Veilig Moederschap en veilige vrouwengezondheidszorg en in het bijzonder de veilige abortus.

Women on Waves ontving ook via Gunilla een geldbedrag voor de komende acties.

Natascha Deguelle, White Ribbon vriend en onze vaste zangeres en in het dagelijks leven gynaecoloog en mindfulness teacher, wist ons heel subtiel en liefdevol met haar muziek te voeden. Heel fijn en hartelijk dank, Natascha!

Patricia Titulaer heeft afscheid genomen van het bestuur. Jammer, maar heel begrijpelijk. Drukke werkzaamheden voor de International Confederation of Midwives en haar jonge gezin waren hiervan de oorzaak. Patricia heel hartelijk bedankt voor jouw inzet, tijd en goede werken voor White Ribbon. Patricia blijft ons volgen vanuit de kring van Actieve Vrienden.

Wil van Veen heeft al eerder afscheid genomen als secretaris - penningmeester en blijft, ook heel fijn beschikbaar in de kring Actieve Vrienden.

Cor Zeeman is als penningmeester in het White Ribbon bestuur gekomen. We zijn heel blij met hem, zijn goede invloed, ondersteuning en kennis van financiële zaken.

Leonie Welling en Marianne Sanders zetten als bestuurslid en voorzitter, vol van nieuwe plannen en contacten hun werk met plezier voort.

White Ribbon blijft in de picture en dat geeft hoop en maakt blij!!

 

Impressies White Ribbon diner 2017

  • IMG2944JPG